LOGO.jpg

Home

Kinderdagverblijf IJburg

Sinds 2006 verzorgt Kinderdagverblijf Kids Planet IJburg kleinschalige en kwalitatieve kinderopvang in een huiselijke sfeer. Een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerkers creëren een fijne dag voor de kinderen. Er zijn twee peutergroepen en een babygroep. 

We hebben op onze verschillende vestigingen plek om kinderen te plaatsen, vraag naar de mogelijkheden via de mail: leonie@kdv-kidsplanet.nl of bel naar: 020-7713561

Schermafbeelding 2017-08-26 om 23.47.39.png

BSO IJburg

BSO IJburg is gevestigd op Steigereiland sinds 2006. De 33 kinderen worden opgevangen in 1 grote open ruimte. Er zijn verschillende hoeken gecreëerd met een duidelijke functie. De hoeken zijn als het ware een soort  ‘huisjes’ waarin een bepaalde activiteit thuishoort.
We halen kinderen op van de Montessorischool Steigereiland.

IMG_0693.JPG

BSO Amsterdam Noord

Sinds 2017 hebben we BSO gevestigd in Amsterdam Noord: een vrijstaand pandje in het Vogeldorp. Er is plek voor 19 kinderen per dag. Veel groen om de hoek, waaronder het Vliegenbos en het Noorderpark. We halen kinderen op van basisschool de Bienkorf en de IJsbreker.

Helaas hebben we nog geen kinderdagverblijf in Amsterdam Noord gevestigd, maar ons kinderdagverblijf op Ijburg ligt meteen aan de afslag op het eerste eiland, dus erg dichtbij. We vangen nu al een aantal kinderen uit Amsterdam Noord op.

Sinds 17 September 2019 is kids planet onderdeel van Norlandia Kinderopvang. Voor meer informatie over Norlandia, kijk gerust op de website: www.norlandia.nl