Schermafbeelding 2019-01-30 om 16.38.13.png

Samenwerking

Schermafbeelding 2019-01-30 om 15.57.07.png

Doenkids

Bij Kidsplanet werken we met Doenkids. Doenkids is een digitale bibliotheek met ruim 2200 verschillende activiteiten. Dit zijn niet alleen activiteiten voor knutselen maar ook met veel activiteiten voor sport, spel, drama, techniek, proefjes, natuur en koken! Voor elke activiteit is er een goed activiteitenprogramma ontwikkeld die de pedagogisch medewerkers snel en eenvoudig kunnen toepassen. Deze activiteiten zijn steeds afgestemd op verschillende ontwikkelingsgebieden.

 
Schermafbeelding 2019-01-30 om 15.57.41.png

MEMO

Bij Kidsplanet werken we met MEMO. MEMO (Memorabele Momenten) brengt muziek over naar baby’s en peuters in een intieme vertrouwde omgeving. De MEMO musicus laat zien en horen wat je allemaal met één instrument kunt doen, welke geluiden je kunt maken en op hoeveel verschillende manieren je een melodie kunt spelen. Baby’s en peuters worden meegevoerd in de muziek en tegelijkertijd uitgedaagd om actief mee te doen, goed te luisteren en écht te reageren op wat zij zien en horen. Ze mogen ook het instrument uitproberen en ontdekken.

 
download.jpg

Brancheorganisatie kinderopvang

Kidsplanet is lid van de brancheorganisatie kinderopvang. Brancheorganisatie Kinderopvang is de organisatie die de belangen van ondernemers in de kinderopvang behartigt en vertegenwoordigt. Brancheorganisatie Kinderopvang zet zich in voor een sterke positie van ondernemers in de kinderopvang. Ze werken aan een aantal pijlers om leden te ondersteunen in het professioneel uitoefenen van hun vak: kwaliteit, transparantie, financiering en ondernemerschap. De brancheorganisatie fungeert als kennis-, nieuws- en informatiecentrum voor leden en sector.